Wednesday, March 9, 2011

I took some pretty great shots today. I haven't asked the rider's permission, so I won't publish them at this time. But I'm happy and loving my 50mm :) 

♥


8 comments:

 1. I love it. The heart is a really nice touch. :)

  ReplyDelete
 2. On kyllä mainio otos. Tykkäilen kovasti. Värimaailmaa myöten onnistunut aikaslailla nappiin!

  ReplyDelete
 3. Thanks Tim & Heidi :)

  The focus is slightly too low in the photo, but I think it's good enough. Maybe I'll try re-doing it sometime and getting it spot on.

  ReplyDelete
 4. You mean you can't publish them cos you are being polite or is there some legal restriction?

  ReplyDelete
 5. Mostly for being polite, but when I think about it, the photos were taken on private property and the people in 'em are clearly recognizable. I don't think anyone would sue me or anything, but still :D

  ReplyDelete
 6. Aikas näppärä kuva. Kuka ajeli hevosen takapuolen. Hmm.. Kiinteät linssit on yllättävän kivoja ja oikeastaan myös opettavaisempia kuin peruszoomit. Yksi "häiritsevä" elementti poissa kun sommittelee kuvaa. ;)

  ReplyDelete
 7. Kiitän :) Heppa on klipattu alkutalvesta jalkoja, selän satulaplänttiä, päätä ja tätä sydäntä lukuunottamatta. Vieläkään ei ole karva kasvanut takaisin niin paljoa, ettei klippausrajoja näkisi selvästi. :) On kyllä ollut ihan kivaa leikkiä tolla kiinteellä, kun 'joutuu' itse liikkumaan ja zoomaamaan jaloilla niin kuin jossain kuvattiin osuvasti.

  ReplyDelete
 8. You have my permission, Milla :). Better late than never.
  -Heli

  ReplyDelete